Resultaten voor starterslening

   
 
starterslening
 
Starterslening gemeente Gouda.
De startersleningen zijn de eerste drie jaar rente en aflossingsvrij. De starterslening wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Gouda, de rijksoverheid en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten SVn. Kijk voor meer informatie op http//www.svn.nl/: en kies Gouda op de kaart. Wilt u een starterslening aanvragen?
Gemeente Zeewolde / Inwoners / Onderwerpen A-Z / Starterslening, aanvragen.
De starterslening is ontwikkeld door SVn Stimuleringsfonds Volkshuisvesting en de Rijksoverheid. De regeling is bedoeld om voor huishoudens met beperkte financiƫle mogelijkheden de ruimte te vergroten om een woning te kunnen kopen. Er wordt geleend van de gemeente maar de SNv verstrekt de starterslening en doet de administratie.
Starterslening Gemeente Renkum.
Wat is de starterlening? De Starterslening overbrugt het verschil tussen de aankoopkosten van de woning en het bedrag dat de starter maximaal kan lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie NHG. De Starterslening is van toepassing op bestaande bouw en nieuwbouw.
Gemeente Zaltbommel Starterslening.
de verwervingskosten van die woning zijn niet hoger dan 200.00000, euro. de maximale hoogte van de starterslening is 20% van de verwervingskosten met een maximum van 25.00000, euro. Voor meer informatie verwijzen we u naar de toelichting Starterslening gemeente Zaltbommel.
Starterslening Gemeente Oosterhout.
Als een huis duurder is dan het bedrag dat je bij de bank kunt lenen, dan kan een Starterslening van de gemeente misschien een aanvulling zijn. De starterslening kan het verschil tussen de koopprijs van een huis en het bedrag dat u bij uw bank kunt lenen misschien overbruggen.
Starterslening: Gemeente Oosterhout.
Om starters meer mogelijkheden te bieden op de woningmarkt en de verkoop van bestaande woningen te bevorderen heeft de gemeenteraad ingestemd met het voorstel van het college om per 1 oktober 2013 de starterslening opnieuw aan te bieden. Wat is een starterslening?
Starterslening Gemeente Roosendaal.
De Starterslening overbrugt het verschil tussen de aankoopkosten van uw woning en het bedrag dat u bij uw bank maximaal kunt lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie NHG. De starterslening is een product van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten SVn.
Starterslening Gemeente Zutphen.
Home / Inwoners / Belastingen, subsidies / Starterslening. De starterslening is een 2e lening als aanvulling op uw hypotheek. De gemeente heeft 40 startersleningen voor degenen die voor het eerst een woning in Zutphen of Warnsveld wil kopen. Voorwaarden voor een starterslening.

Contacteer ons