Meer resultaten voor sociale leningen

   
 
sociale leningen
 
Lenen.
Dan kan u via De Mandel een aanvraag doen voor een goedkope lening bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. U dient wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Op de webstek van de VMSW vindt u daarover alle informatie die u nodig hebt. Wie kan een lening krijgen? Reken het zelf uit. Waarvoor kunt u lenen bij de VMSW? Hoeveel kunt u lenen? Wat zijn de kosten van een lening? Aan welke rentevoet kan ik lenen? Welke duurtijd krijgt uw lening?
HypoSmart Onze woonkredieten sociale lening sociale lening met gewestwaarborg.
descr home
Lening simulatie nodig? Ontdek de beste tool van 2017!
Online simulatie van jouw lening. Met deze online lening simulatie heb je na een paar klikken duidelijk of hoe en onder welke voorwaarden je een persoonlijke lening kunt aanvragen. Persoonlijke leningen zijn doorgaans niet ingewikkeld maar er zijn altijd een aantal aspecten om rekening mee te houden. Denk aan je huidige financiële situatie de looptijd van een lening en de hoogte van de lening. Ook speelt mee of je in één keer een overzichtelijk bedrag wilt lenen of gedurende langere tijd wilt kunnen beschikken over een financieel steuntje in de rug. Wil je niet lenen bij een bank? In de online simulatie tool is een ruime keuze aan goede online only aanbieders opgenomen.
Sociale lening Wonen in Brussel.
Voor het bekomen van een voordelige hypothecaire lening kan u in Brussel terecht bij. een aantal erkende sociale kredietvennootschappen. Het Woningfonds kent voordelige hypothecaire leningen toe aan gezinnen met een middelgroot of laag inkomen. U kunt ook een extra energielening aanvragen bovenop uw hypothecaire lening.
Gemeente De Pinte Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds.
Home / Bestuur / Communicatie / Nieuws / Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds. Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds. Ondanks de huidige lage rentevoeten voor hypothecaire leningen bij de commerciële instellingen slagen een aantal jonge gezinnen of alleenstaanden er nog altijd niet in een eigen woning te verwerven. Vele kredietverstrekkers zijn immers strenger geworden zij kennen slechts een beperkte lening toe en eisen de inbreng van een belangrijk bedrag aan eigen middelen spaargelden. Deze drempel neemt het Vlaams Woningfonds weg door het toekennen van sociale leningen voor de aankoop van woning tot 100% van de kostprijs of de waarde ervan.
Volkskrediet De Toren Aalst Hypothecaire leningen Consumentenkrediet Sociale leningen Volkskrediet De Toren Aalst 9300 Stationsstraat 18.
een korting van 25000 op de akte van aankoop indien klein beschrijf. voor nieuwbouwleningen betaalt u slechts intresten op gelden die u ter beschikking werden gesteld. de leningen zijn steeds terugbetaalbaar d.m.v. snelle acceptatie van uw krediet. Ga naar je Mobile MS. Contacteer ons Bereken route. Stationsstraat 18 9300 Aalst. 053 78 01 80. designed by met MySite.
Recht op een sociale lening? Geld lenen.
Ook met een beperkt inkomen is het mogelijk om een huis te kopen een huis te verbouwen of een huis bouwen en dit via een sociale lening. De Vlaamse overheid ondersteunt verschillende vormen van sociale leningen ofte woonkredieten. Blijkt dat u na het onderhandelen met de bank niet tot de laagste rentevoet komt dan kan u mits een sociale lening toch in aanmerking voor een voordelig woonkrediet. De Vlaamse overheid erkent meerdere kredietinstellingen die een deze manier van lenen aanbieden. Verschillende opties voor een sociale lening. De Vlaamse overheid ondersteunt bepaalde woonkredieten via het geven van subsidies waarvan de rentevoet merkelijk lager is dan de rente die banken hanteren. Deze sociale leningen worden aangeboden door het Vlaams Woningfonds en door de Vlaamse Maatschappij Voor Sociaal Wonen VMSW.
Sociaal lenen Heist-op-den-berg.
Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kom je in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kan je terecht bij je sociale-huisvestingmaatschappij. De Vlaamse regering erkent momenteel een 40-tal kredietmaatschappijen. Kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen bouwen of behouden van een bescheiden woning. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen zijn. vzw Vereniging voor Sociale Huisvesting. Daarnaast kan je ook rechtstreeks bij een van de onderstaande organisaties terecht. Vlaams Woningfonds voor gezinnen met kinderen. Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Kerkplein 17 2220 Heist-op-den-Berg tel. 015 22 86 50 fax 015 25 09 96.

Contacteer ons